Σχετικά με εμάς

Η νεοσύστατη ελληνική εταιρία ticketpad μπαίνει φιλόδοξα στον τομέα των ηλεκτρονικών τουριστικών υπηρεσιών με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της για ποιοτικές και ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές λύσεις.

Στην ticketpad μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από μία ευρεία γκάμα προϊόντων η οποία περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια για όλους τους εγχώριους και διεθνείς προορισμούς.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από όλα τα ελληνικά λιμάνια.
  • Ξενοδοχειακές κρατήσεις στις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες του κόσμου.
  • Ενοικιάσεις αυτοκινήτων από το μεγαλύτερο διαθέσιμο στόλο οχημάτων διεθνώς.
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση για την κάλυψη οποιουδήποτε έκτακτου περιστατικού.

Στην ticketpad μπορούμε και σας προσφέρουμε:

Αξιοπιστία. Βασιζόμενοι σε συνεργασίες με ισχυρούς παράγοντες της εγχώριας και παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας, όπως η IATA, η Amadeus Hellas, η FORTH-crs και η Panasoft μπορούμε να σας εγγυηθούμε την απόλυτη αξιοπιστία των υπηρεσιών μας.

Συνεχή και ολόπλευρη υποστήριξη. Ξεκινώντας από τη σωστή πληροφόρηση, την παράδοση των εισιτηρίων στο χώρο σας, την παροχή ευέλικτων τρόπων πληρωμής και φτάνοντας μέχρι την αποτελεσματική αντιμετώπιση όποιου προβλήματος και αν προκύψει.

Ανταγωνιστικές τιμές και ευελιξία. Οι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι αναζητούν συνεχώς την καλύτερη τιμή και τις πιο συμφέρουσες εναλλακτικές λύσεις για την κάλυψη των αναγκών σας.

Γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές. Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες σας δίνουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με όποιο τρόπο επιθυμείτε.

Ισολογισμός 2014

Ισολογισμός 2015

Ισολογισμός ΕΛΠ 2015